• Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon

FRIIBERGHS GK         KULLA MYSINGE 1       749 62 ÖRSUNDSBRO                                                                                              

0171-46 30 12      bokning@friiberghsgk.se  | kansli@friiberghsgk.se

SENIORER

SENIORKOMITTÉN 2019

Seniorkommittén 2019 består av:

Olle Wallin, ordförande, samt Henrik Björkänge, Göran Egerstad, Yvonne Engman och

Ulla-Britt Jarl. 

 

MÅNDAGSGOLF - GGG: 

Måndag 29 april startar vi upp hela cirkusen!

Göran Egerstad tar först en genomgång av nya regler 2019 och sen kör vi lottad kanonstart 10:00 istället. Annars är allt som vanligt!

Parspel upplägg:

Maj: Bästboll

Juni: 2-manna scramble 

Juli: Irish greensome 

Aug: 2-manna scramble 

Sept: 3-manna scramble 

 

 

Hela säsongen 2019 spelar vi måndagsgolf, s.k. gum- och gubbgolf GGG. Gummor o gubbar blir man redan vid 50 här på Friibergh.  
 
Man bör vara på plats i god tid före 08.30. Man betalar tävlingsavgiften 40 kr och skriver ett scorekort. Därefter sker lottning och lite information, sedan går alla ut i en kanonstart 9:00. 

Vi spelar poängbogey första måndagen och parspel sista måndagen i månaden, övriga måndagar spelar vi slaggolf. Varje omgång avslutas med prisutdelning med priser för placeringar 1–5, närmast flagg och ett utlottat pris. Det brukar vara en trevlig väntan på prisutdelningen med Viggos fantastiska mat och många ”om inte…hade jag..” 

POÄNGRÄKNING: Vi samlar poäng efter singelplaceringarna under hela säsongen. 15 till vinnaren….2 till 14:e och 1 poäng till övriga deltagare. 

 

ECLECTIC & 5:AN: 

Vi spelar Eclectic även under 2019 och 5:an, bästa 5 singelresultaten i nettoslag.  

 
ÄLGGOLF: 

Årets avslutningstävling och tillika årets Älggolf-tävling går som vanligt på någon bana i närområdet. Tävlingen avslutas med mat och prisutdelning av årets sammandrag. 

 
TVÅ DAGARS RESA 21-22 AUGUSTI: 

Två-dagarsresan går i år till Körunda, Nynäshamn, den 21-22 augusti. Vi hoppas på en trevlig utflykt till en fin bana, god mat och bra boende. Vinnare koras och vandringspris delas ut. Henrik Björkänge kommer som vanligt att stå för ett väl genomfört arrangemang. 

 
OLD MEMBERS 

Alla 60+ är välkomna att deltaga I Old Members-tävlingar runt om i Uppland. I Seriespelet deltar vi med ett lag i D70, H50, och två lag i H70, H60 och H75. 

 
AVSLUTNING OCH BOWLING 

Även detta år hoppas vi på en avslutningsfest med mat o bowling i bowlinghallen i Bålsta. 

Välkomna till friibergh!