AdobeStock_104450205.jpeg
AdobeStock_104442135.jpeg

SENIORER

 

SENIORKOMITTÉN 2020

Ordförande: Olle Wallin

Henrik Björkänge
Göran Egerstad
Yvonne Engman
Ulla-Britt Jarl

MÅNDAGSGOLF – GGG

 

Hela säsongen 2020 spelar vi måndagsgolf, s.k. gum- och gubbgolf GGG. Gummor o gubbar blir man redan vid 50 här på Friibergh. 

 

Måndag 27 april Göran Egerstad informerar kl 9:00 av nya handikappsystemet 2020, och Olle Wallin informerar om de nya spelsättet samt restriktionerna vi måste förhålla oss till pgr av Covid-19.


Banan är bokad för GGG-spel mellan 09:00-12:00 varje måndag och i år så har vi inga samlingar eller lottningar, utan ni väljer själva när ni går ut och spelar.
Anmäl er i receptionen innan ni går ut, så ni blir inlagda i tävlingen. När ni spelat klart sammanställer ni resultatet, och meddelar muntligt till receptionen. Skulle receptionen mot förmodan vara stängd får ni maila in era resultat till bokning@friiberghsgk.se
Inga scorekort får växlas emellan parter!

 

Vi spelar poängbogey med trebollar med löpande start.
Kom ihåg att spel sker på eget ansvar, undvik att samlas i grupper och tänk på att kratta med handsken på om ni mot förmodan hamnar i bunkern. 

POÄNGRÄKNING: Vi samlar poäng efter singelplaceringarna under hela säsongen. 15 till vinnaren… 2 till 14:e och 1 poäng till övriga deltagare. 

 
ÄLGGOLF: 
Årets avslutningstävling och tillika årets Älggolf-tävling går som vanligt på någon bana i närområdet andra måndagen i oktober. Tävlingen avslutas med mat och prisutdelning enligt årets sammandrag. 
 
TVÅ DAGARS RESA 26-27 AUGUSTI: 
Två-dagarsresan går i år till Strand, Eskilstuna, den 26-27 augusti. Information och anmälan till resan får och gör vi tidigt på säsongen. Vi hoppas på en trevlig utflykt till en fin bana, god mat och bra boende. Vinnare koras och vandringspris delas ut. Henrik Björkänge kommer som vanligt att stå för ett väl genomfört arrangemang. 
 
OLD MEMBERS och SERIESPEL
Alla 60+ är välkomna att deltaga I Old Members-tävlingar runt om i Uppland. I Seriespelet deltar vi med ett lag i D70, H50, och två lag i H70, H60 och H75. 
 
 
 
 
AVSLUTNING OCH BOWLING 
Även detta år hoppas vi på en avslutningsfest med mat o bowling i bowlinghallen i Bålsta. Förhoppningsvis kommer Ronny som vanligt ordna med detta arrangemang.
 
Välkomna till Friibergh!
 
 
 
 
 

FRIIBERGHS GK         KULLA MYSINGE 1       749 62 ÖRSUNDSBRO  

0171-46 30 12      bokning@friiberghsgk.se  | kansli@friiberghsgk.se

Producent & Ansvarig 2020: Linda Jarl, jarlstedtsbolaget