• Jonna Hallberg

Veckoinformation v 33


VECKOINFORMATION

INFORMATION TILL DIG SOM ÄR MEDLEM I FRIIBERGHS GK

VIKTIGA NYHETER INFÖR 2019

Bollränna gäller inte längre. Boka era starttider via min golf eller via appen MG bokning. Är vi på plats så går det naturligvis bra via receptioenen. 

Hela klubben är kontantfri.

INFORMATION FRÅN BANPERSONALEN: Filip har nu slutat hos oss för att börja studera på högskolan i Örebro. Vi önskar Filip lycka till så hoppas vi att vi får se Filip på banan till nästa sommar. 

INFORMATION FRÅN SHOP: 25% rabatt på alla kläder och skor fortsätter att gälla några dagar till

INFORMATION FRÅN KANSLIET: Ida som har jobbar hos oss i receptionen kommer att börja sitt äventyr i USA på Golf Collage, hon har nu jobbat sin sista helg. Vi hoppas att Ida kommer att trivas "over there" och bli en golfare som vi kanske får följa på TV! Vem vet, men vi kan få hoppas i alla fall! Lycka till!

Många undrar om EGA Exakt Tävlings HCP. För några år sen införde Svenk Golf att man erhöll EGA Exakt Tävlings HCP efter att man har registrerat 4 st rundor innevarande år eller från föregående år så hänger det med. Tävlar man en singeltävling så registreras detta HCP automatiskt.Spelar man en sällskapsrond så måste man själv gå in och registrera sitt resultat för att få till dessa 4 rundor.  Vi på Friiberghs har följ dessa regler från start. Vi har dock undantag på våra egna tävlingar att alla får vara med och spela, dock hamnar man inte på resultatlistan om man inte har rätt EGA status. Vissa av våra tävlingar där det är inbjudna tävlingar som Resan till Dubai och Golfresan on Tour där krävs det EGA Exakt tävlingsHCP. 

BOKNINGSINFORMATION: Receptionen är öppen 08.00-16.30 varje dag Boka din tid via min golf eller receptionen: 0171-463012

Vi firar ju 30 år nu i Augusti och har nu en kampanj som gäller året ut. Ta med era nära och kära och spela en runda. Gäller alla dagar. 

Vid ytterligare frågor om årskort för bil, medlemskap m.m. kontakta kansliet.

TÄVLINGSINFORMATION:

Årets höjdpunkt KM går av stapeln den 24-25/8.

Var med och spela mot dig själv eller någon annan eller kanske du är den som kan ta Klubbmästerskaps titeln. Hur som så är alla välkomna att spela. Vi har Stora KM som spelas 36 +18 hål , eller så kan man tävla i åldersklasserna och gå 18+18 under lördag och söndag.  Saknas det någon klass så kan ni signalera om det så kan vi säkert fixa det. Viktigt dock när vi stänger banan en hel helg så vill vi naturligtvis att vi fyller banan med tävlingssugna medlemmar! Kostar inget att vara med, oavsett medlemskap i Friibergh, så passa på att utmana dig själv!

KALENDARIUM V.33


MÅNDAG 12/8 GGG tävling 8-11 sen Spel som vanligt TISDAG 13/8 Spel som vanligt ONSDAG 14/8 Spel som vanligt  Pytt i panna golfen. Samling kl 17:00

TORSDAG 15/8 Spel som vanligt. Damkväll. Samling kl 18:00 FREDAG 16/8 Spel som vanligt LÖRDAG 17/8 Spel som vanligt SÖNDAG 18/8 Spel som vanligt

38 visningar0 kommentarer