• Tord

Junior avslutning

Hej!

Vi närmar oss hösten och det är nu snart dags för att ha avslutning för alla juniorer som varit med i träningarna under 2019 (sista träningen blir Torsdagen den 12 Sept).

Programmet för avslutningen blir:

Samling vid klubbhuset kl. 14.00 Söndag 15/9.

Vi kommer sedan att spela en 9 håls scramble tävling där även föräldrar MÅSTE vara med. Tävlingen kommer innehålla längsta drive + närmast hål + annat roligt.

Efter aktiviteten så samlas vi i restaurangen där alla juniorerna bjuds på mat. På menyn är: Hamburgertallrik

De föräldrar/anhöriga som vill inmundiga samma maträtt får själva bekosta sin mat men vi vill att man i anmälan anger om man avser att äta hamburgertallrik.

Efter maten så kommer det att bli prisutdelning.

Anmälan till avslutningen vill vi ha via mail senast Tisdagen den 10/9.

Anmälan görs genom att skicka svar på detta mail.

(vi behöver anmälan så tidigt som möjligt för att kunna förbereda restaurangen och sätta ihop lagen till tävlingen

I anmälan skall framgå:

1) Namn på deltagande junior

2) Namn på deltagande förälder/föräldrar där det skall framgå om man vill äta hamburgertallrik eller ej. Vi vill också att det anges om förälder/föräldrar avser att vara med i tävlingen

Alla är hjärtligt välkomna till en förhoppningsvis fin höstsöndag!

Till dess - svinga lugnt!

Friiberghs Golfklubb

Juniorkommittén + Claes