FOTOTÄVLING: #MITTFRIIBERGH

Vi är många som upplevt fina minnen på vår bana och anläggning, nu är det dags att samla dessa under en alldeles egen hashtag #mittfriibergh. Dela med dig av minnen, hur många som helst, och få dessutom chansen att vinna ett litet friiberghsgolfkit. Vi vet att ni är många som inte har sociala medier eller använder dom, därför kommer vi att publicera några av inläggen här för alla att se. Du kan dessutom skicka in ditt bidrag till oss via mail, så delar vi det åt dig.*

Vill du vara med och tävla? Eller bara dela ett minne?

Gör såhär: 1. Dela ett nytt eller gammalt foto med ett minne från Friiberghs GK på instagram eller/och facebook.

2. Tagga Friiberghs Gk i bilden

3. Använd hashtag #mittfriibergh.

4. Gilla vår facebook och instagramsida

Tävlingen avslutas 30 juni 00.00

För att delta krävs en öppen profil.

Har du inte öppen profil går det bra att skicka ditt inlägg via DM men vi måste ha tillåtelse att dela inlägget med ditt namn om det blir aktuellt.

Genom att delta har vi tillåtelse att dela ditt inlägg i våra händelser på sociala medier.

Vinnaren utses av en jury och presenteras under vecka 27 på hemsidan och i våra sociala flöden. Resultatet går inte att överklaga. Priset hämtas på plats i receptionen på Friiberghs GK alt. skickas mot fraktkostnad. Tävlingen är INTE sponsrad, organiserad eller administrerad av facebook. Priset är sponsrat av @jarlstedtsbolaget som har shopen på Friiberghs GK.”

*Om det är många som skickar sina inlägg för delning kan vi inte lova att alla delas.

Producent & Ansvarig 2020: Linda Jarl, jarlstedtsbolaget