Nästa tävling | Dubairesan

SPELFORM: 2-manna scramble

AVGIFT: 340 sek/person.

FINAL: Spelas på Salems GK den 23:e September 2019. ANMÄLAN: https://mingolf.golf.se/Competition/1830124

EXTRA TÄVLING: Hole in one på alla par 3 hål.

VINST: flyg och hotell för en person till Bangkok

AVGIFT: 100 kr per deltagare och tävling

Lag 1 och 2 samt de 12 bästa 3:orna från varje delevent (25 st från April till September) går direkt vidare till final. De 13 resterande 3:orna från alla del event får en andra chans och går direkt till Finalen i Golf & More’s Skottlandresan 2019, Spelas på Haninge GK den 20 September.

1:A PRIS:

2 personer vinner en resa till makalösa Dubai

5 Nätter Del i dubbelrum på The Ritz-Carlton Inkl frukost samt flyg med Emirates.

2 rundor på Dubai Hills golf Club och 2 rundor på The Montgomerie golf Club

2:A PRIS:

2 personer 3 dagars weekend i Litauen Hotell(del i dubbelrum)

2 rundor Golf (Europos Centro och V- club) samt flyg.

3:E PRIS:

2 personer, Golfpaket för 2 personer inkl. resa t/r med Eckerö Linjen, 2 dagars greenfee på Ålands Golfklubb samt 2 nätter på hotell med frukost.

#Nästatävling #Tävla