Veckobrev | v 26

VECKOINFORMATION

INFORMATION FRÅN BANPERSONALEN:

Banan är öppen och i fantastiskt skick! Det vill vi ha hela säsongen. Snälla laga nedslagsmärken och lägg tillbaka era uppslagna torvor, så håller banan till Hösten!

Rangen klipps varje Onsdagar på morgonen, vilket gör att vi stänger rangen från tisdag kväll från ca 19:00 då vi plockar rent till onsdag morgon till 09:00.

INFORMATION FRÅN SHOP: Bollar och peggar är påfyllt i shoppen. INFORMATION FRÅN RESTAURANGEN: Vänligen respektera att restaurangen är till för restaurangens gäster! Det innebär att medhavd matsäck får intagas utanför restaurangens ytor. KOMMANDE AKTIVITETER:

NÄSTA TÄVLING!

Från 1 juli har vi bra priser på Greenfee och B&B på Herrgården. Sprid detta till era nära och kära!

Ny medlemsundersökning har skickats ut denna vecka! Era svar är viktiga så vi kan se hur ni upplever klubben och att vi får kunskap så vi kan bli bättre! . Receptionen är öppen 08:00-16.30 varje dag Boka din tid via min golf eller receptionen: 0171-463012 Mail: bokning@friiberghsgk.se Dynamisk prissättning gäller endast genom bokning via appen. Ingen bollränna när receptionen är stängd. Boka in er via min golf eller Appen MG Bokning. Viss kontroll kan förekomma ut på banan så det är bra om ni har en bokad tid. Vid ytterligare frågor om årskort för bil, medlemskap m.m. kontakta kansliet.

KALENDARIUM V. 20-21

• Fredag 28/6 Spel som vanligt

• Lördag 29/6 Spel som vanligt.

• Söndag 30/6 Spel som vanligt.

• Måndag 1/7 GGG Golfen. Samling kl 08:00 JuniorTräning

• Tisdag 2/7