Veckobrev | v 25

VECKOINFORMATION

INFORMATION TILL DIG SOM ÄR MEDLEM I FRIIBERGHS GK

VIKTIGA NYHETER INFÖR 2019 Bollränna gäller inte längre. ALLA tider bokas via min golf eller reception. Hela klubben är kontantfri.

ÖPPET I MIDSOMMAR! Fredag: 08:00-14:00 Restaurangen stängd. Finns dock mackor och kaffe i receptionen. Lördag: 12:00-16:30 Söndag: 8-16:30 INFORMATION FRÅN BANPERSONALEN:

Banan är öppen och i fantastiskt skick!

Rangen klipps varje Onsdagar från och med denna vecka på morgonen, vilket gör att vi stänger rangen från tisdag kväll från ca 19:00 till onsdag morgon till 09:00.

INFORMATION FRÅN SHOP: Ta tre betala för två på alla kläder från Func Factory. Få det billigaste plagget utan kostnad.

INFORMATION FRÅN RESTAURANGEN: I morgon på Midsommarafton har vi stängt i restaurangen men det kommer finnas kaffe och macka att köpa i receptionen. På lördag öppnar vi kl 12:00 Dagens Rätt serveras från Vardag 11:00-14:00 och helg 11:30-15:00. Vänligen respektera att restaurangen är till för restaurangens gäster! Det innebär att medhavd matsäck får intagas utanför restaurangens ytor. KOMMANDE AKTIVITETER: Tävling på Lördag! Snörgolfen! Tävlingen ligger öppen för anmälan tills i morgon så passa på att spela en rolig avslappnade kul tävling på lördag. Start kl 13:00

Ny medlemsundersökning på gång! Den 26 juni går första utskicket av årets medlemsundersökning, Players 1st, ut till er medlemmar på klubben. Undersökningen går ut via mejl vid två tillfällen denna säsong, till hälften av medlemmarna vid varje tillfälle, den 26 juni och den 28 augusti. I undersökningen ställs frågor om bland annat bana, klubbliv, service, träning och restaurang. Ditt svar är viktigt Utvecklingen av klubben och våra verksamheter bygger på vad ni medlemmar anser och därför är särskilt viktigt att du som medlem svarar. Ju fler svar, desto bättre beslutsunderlag. Undersökningen skickas från Players 1st, därför kan mejlet fastna i spam-filtret. Har det inte kommit något mejl den 26 juni, titta i din ”skräppost” och se om det fastnat, annars kommer du med i den senare undersökningen den 28 augusti. Players 1st Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, med över 350 deltagande svenska golfklubbar. Players 1st är ett verktyg för klubbens ledning att ta reda på vad medlemmarna har för syn på verksamhet och anläggning. Resultatet används i styrelsens och klubbledningens arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens framtid. Receptionen är öppen 08:00-16.30 varje dag Boka din tid via min golf eller receptionen: 0171-463012 Mail: bokning@friiberghsgk.se Dynamisk prissättning gäller endast genom bokning via appen. Ingen bollränna när receptionen är stängd. Boka in er via min golf eller Appen MG Bokning. Viss kontroll kan förekomma ut på banan så det är bra om ni har en bokad tid. Vid ytterligare frågor om årskort för bil, medlemskap m.m. kontakta kansliet.

KALENDARIUM V. 20-21

• Fredag 21/6 Spel som vanligt

• Lördag 22/6 Spel som vanligt. Tävling från kl 13:00

• Söndag 23/6 Spel som vanligt.

• Måndag 24/6 GGG Golfen. Samling kl 08:00 Juniorräning

• Tisdag 25/6 Spel som vanligt.

#Veckobrev

Producent & Ansvarig 2020: Linda Jarl, jarlstedtsbolaget