JUNIORLÄGER PÅ FRIIBERGH

2-DAGARS TRÄNINGSLÄGER

24-25 Juni på Friiberghs GK med övernattning på Herrgården. Träningsläger med PRO Claes Eklund och assistent.

Dag 1: Incheckning vid Reception Friiberghs GK 08:30.Träningen startar 09:00-20:00 med anpassade träningsmoment och spel på banan. Efter middagen vid 18:00 sker incheckning i rum uppe på herrgården. Under kvällen sker även aktivitet nere på banan samt att dom äldre ansvarar för olika tävling och träningsmoment.

Dag 2: Väckning och gemensam frukost på Herrgården kl. 08:00 Därefter utcheckning från Herrgården för att vara klara 09:30 på Range för träningspass samt spel på banan. Dagen slutar vid 18:00 med utcheckning från läger.

Anmälan sker till: junior@friibergsgk.se Anmälan senast den 10/6.

I lägret ingår träning med Pro och assistent, Lunch x 2, middag, frukost samt sängkläder i ”Herrgårdspaketet”. 1 150:- för medlem 1 350:- för ej medlem på Friiberghs GK Medtag golfutrustning och kläder för alla väder samt dusch & övernattningsdetaljer.