VECKOINFORMATION | V17

Shop: 08.00-16.30 Alla dagar

Restaurang: Lör-sön 08.00

Information om banan:

Banan är öppen och i fantastiskt skick för att vara så tidigt på säsongen! Vi hör ofta att det redan är torrt och att det är dåligt med vatten. Det är ingenting vi oroar oss för då vi har ett bevattningssystem som ger oss vatten från mälaren.

Information från banpersonalen:

Inget att notera. Uppdateras löpande

Information från restaurangen:

Äntligen är Viggo tillbaka! Den här veckan håller restaurangen stängt under vardagarna men öppnar till helgen igen.

Fr.o.m. v18 är restaurangen öppen varje dag från 8.00

Information från shop:

Vi fortsätter renoveringen av shopen och plockar upp mer och mer för varje dag! Vårt mål var att vara klara till säsongstart som brukar ligga runt 1 maj, så vi ligger i fas, det är mer den fantastiska våren som inte ligger i fas. Men ingen kan väl ogilla det fantastiska vädret?

Information från PRO:

Nu är äntligen Claes tillbaka! Se till att anmäla dig till svinga loss-kursen som drar igång nu i maj! Det kommer att finnas massor av tillfällen att träna i grupp under sommaren, men en enskild lektion är aldrig fel!

Övrigt:

Se till att anmäla er till årets första tävling nu på söndag.! Det är dessutom dags att anmäla sig till matchcup och matchcup för par: Sista anmälningsdag: 12 maj Läs mer här

VECKOSCHEMAt

• Måndag 22/4 Annandag påsk Spel som vanligt

• Tisdag 23/4 Spel som vanligt

• Onsdag 24/4 Spel som vanligt

• Torsdag 25/4 Spel som vanligt

• Fredag 26/4 Spel som vanligt

• Lördag 27/4 Spel som vanligt

• Söndag 28/4 BANAN STÄNGD (Öppnar igen 14.00) TÄVLING: Första chansen Kanonstart: 09.00 Mer information Anmälan via min golf

#Veckobrev #Medlem

Producent & Ansvarig 2020: Linda Jarl, jarlstedtsbolaget