SENIORGOLFEN 2019

SENIORKOMITTÈN 2019

Seniorkommittén 2019 består av Olle Wallin, ordförande, samt Henrik Björkänge, Göran Egerstad, Yvonne Engman och Ulla-Britt Jarl.

MÅNDAGSGOLF:

Hela säsongen 2019 spelar vi måndagsgolf, s.k. gum- och gubbgolf GGG. Gummor o gubbar blir man redan vid 50 här på Friibergh. Man bör vara på plats i god tid före 08.30. Man betalar tävlingsavgiften 40 kr och skriver ett scorekort. Därefter sker lottning och lite information, sedan går alla ut i en kanonstart 9:00.

Vi spelar poängbogey första måndagen och parspel sista måndagen i månaden, övriga måndagar spelar vi slaggolf. Varje omgång avslutas med prisutdelning med priser för placeringar 1–5, närmast flagg och ett utlottat pris. Det brukar vara en trevlig väntan på prisutdelningen med Viggos fantastiska mat och många ”om inte…hade jag..”

POÄNGRÄKNING: Vi samlar poäng efter singelplaceringarna under hela säsongen. 15 till vinnaren….2 till 14:e och 1 poäng till övriga deltagare.

Väl mött på måndag 29 april så startar vi upp hela cirkusen;), då med en genomgång av nya regler 2019 och kanonstart 10:00

ECLECTIC & 5:AN:

Vi spelar Eclectic även under 2019 och 5:an, bästa 5 singelresultaten i nettoslag.

ÄLGGOLF:

Årets avslutningstävling och tillika årets Älggolf-tävling går som vanligt på någon bana i närområdet. Tävlingen avslutas med mat och prisutdelning av årets sammandrag.

TVÅ DAGARS RESA 21-22 AUGUSTI:

Två-dagarsresan går i år till Körunda, Nyköping, den 21-22 augusti. Vi hoppas på en trevlig utflykt till en fin bana, god mat och bra boende. Vinnare koras och vandringspris delas ut. Henrik Björkänge kommer som vanligt att stå för ett väl genomfört arrangemang.

OLD MEMBERS:

Alla 60+ är välkomna att deltaga I Old Members-tävlingar runt om i Uppland. I Seriespelet deltar vi med ett lag i D70, H50, och två lag i H70, H60 och H75.

AVSLUTNING OCH BOWLING:

Även detta år hoppas vi på en avslutningsfest med mat o bowling i bowlinghallen i Bålsta. Vi hoppas såklart på en helt fantastisk säsong 2019! Välkomna!

Seniorkommittén.

#Senior #Medlem