Sök

Är du våran nya medarbetar i reception säsongen 2019?


Vi behöver en pigg och glad kille/tjej som gillar att möta människor och brinner för kundmöten. Då skall du kontakta mig Jonna Hallberg på 070 362 3012 eller skicka in din intresseanmälan till kansli@friiberghsgk.se. Tjänsten är varannan vecka fredag och lördag 8-16:30 ojämna veckor. Kan bli mer i vissa perioder så flexibilitet är en bra egenskap. Du bör ha körkort eller bo i närheten av klubben. Tjänsten tillsätts så fort det går för säsongen är i gång.

Med vänliga hälsningar Jonna Hallberg Klubbchef36 visningar
  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon

FRIIBERGHS GK         KULLA MYSINGE 1       749 62 ÖRSUNDSBRO                                                                                              

0171-46 30 12      bokning@friiberghsgk.se  | kansli@friiberghsgk.se