Banan Öppnar till helgen!

Hej på er.

Nu öppnar vi banan och det är rekordtidigt! Kul eller hur!

Vi har öppet begränsat med 14 hål. Hålen på sista slingan dvs hål 15-18 får vila ett tag till då Mälarens vatten stiger fortfarande.

Vi öppnar första starttid kl 10:00 6 april och tillsvidare så ingen får gå ut innan på grund av ev frost.Banan är känslig nu på våren så därför är vi extra försiktiga. Laga era torvor och nedslagsmärken är ni snälla så håller vi banan länge! Bilförbud tillsvidare men vagnen får följa med!

Tidsbokning via Golf.se eller på plats under receptionens öppethållandetider.

Ingen bollränna finns utan tidsbokningen gäller. Ett tips att ladda ned MG Golf på era mobiler så har ni lätt tillgång till tidsbokningen om vi inte är på plats.

Receptionen kommer vara bemannad från 09:30 till 14:30 och vi kommer ha mycket begränsad service. Restaurangen kommer inte ha öppet, men det kommer att finnas dricka och någon macka att köpa.

Shoppen har ett litet sortiment att tillhanda hålla som bollar och peggar.

Rangen är öppen redan och puttingreen likaså.

Välkommen ut! Nu är äntligen säsongen i gång!

Jonna Hallberg

Klubbchef Friiberghs GK