Fakturor på väg och lite till.

Hej på er.

Solen skiner och våren är här! Med det så hoppas vi inom en snar framtid kunna öppna banan. När vet vi inte men i april bör det vara spelbart om inte fler bakslag kommer.

Med det, så är det hög tid att ni aktiverar era spelavgifter så ni snabbt kan spela när det är dags.

Vi har nu börjat att fakturera ut spelavgifterna och ni som har kvar medlems och städavgift, får den på samma faktura. Det går bra att betala via min golf som många redan har gjort och om ni får en faktura ändå, är det jag som har missat. Hör av er i så fall, så löser jag det.

Vill passa på att påminna om vårmötet som är den 24 april kl 19:00 i Brunnagården.

Vår första tävling som går av stapeln 28 april som är en rolig enmanna scramble. Perfekt att slå två bollar på samma slag och kunna korrigera sitt första slag. Det är som jag alltid säger att man skall införa en andra serv i golf! För andra slaget brukar alltid bli bättre? Bra mjukstart på tävlings säsongen 2019.

Anmäl er på Golf.se