Hej på er i vinterkylan❄️

Jag har nu jobbat i två veckor. Mycket att sätta mig in i och det har varit en rivstart på året. Många känner mig sen tidigare men långt ifrån alla.

Jonna Hallberg heter jag och kommer från Kungsängens golf som jag har jobbat på sen 2014. Jag börjat nu som klubbchef här på Friibergh GK. Kul tycker jag och skönt att få komma ”hem” för detta är ju min gamla hemma klubb.

Nu till lite praktiskt🧐

Medlemsavgiften på 500 kr samt 300kr i städ, den fakturan har gått ut i höst för betalning i dec. Så har ni inte betalt den är det hög tid för det.

Spelavgiften ligger nu på min Golf under mina sidor. Där kan ni betala resterande belopp och välja ex avbetalning eller hela beloppet. Bra va😀

Vi är ju evigt tacksam för snabba inbetalningar.

Vill ni ändra era spelavgift går det bra. Hör av er till mig på Mail: kansli@friiberghsgk.se så fixar jag det.

Vi ses snart, med hopp om tidig vår!