SENASTE NYTT: MEDLEM

ATT VARA MEDLEM PÅ FRIIBERGHS GK

ROLIGARE GOLF

Tyvärr slutar många med golf eftersom det inte är roligt, för att det tar för mycket tid samt att spelare med högt handicap (hcp) ofta inte blir inkluderad i klubben! De allra flesta som lämnar golfen har ett hcp mellan 36 och 54!

Hos oss behöver du inte vara en bra golfare. Det viktigaste är att vara en del av "klubbens familj", att välkomna, att heja, att le och att se!

Träning ger färdighet och gör det roligare

Det viktigaste är att utvecklas själv, både socialt och tekniskt. Har man inte roligt på banan kan det kanske vara svårt att hitta glädjen när man efteråt sitter och går igenom resultatet. Vi ställer vi inga krav! Vi vill bara att du ska trivas hos oss och finnas med i gemenskapen! Och Claes är en snäll PRO!

Gubb-&Gumm-Golfen (GGG)

Vi precis som de flesta andra golfklubbar har ett seniorgäng som träffas varje vecka för att spela golf, ha roligt och umgås utan några krav. De träffas kl 9.00, spelar en runda och avslutar med mat, kanske en glass och prisutdelning. Ring Olle Wallin, 070-3163113, om du också vill vara med!

ATT ARBETA IDEELLT

Friiberghs Golfklubb är helt igenom en ideell idrottsklubb som köper det tunga operativa av ett driftbolag som klubben äger, FBG Golf AB.

Idag arbetar flera medlemmar ideellt inom driftbolaget. Sju varje vecka
som banarbetare medan andra sköter våra golfbilar, städar och håller rent.

Alla funktionärer inom golfklubben arbetar förstås också helt ideellt för att planera, ansvar för och genomföra medlemskvällar, kvällstävlingar, GG-golfen, juniorträningar, tävlingar samt utbildning och utveckling av ledare.

Vi behöver dig!

Det finns en uppgift för alla. Det viktiga kravet är faktiskt att du själv tycker det är kul och att du får tillbaka något - att du blir rik på upplevelse!

Kontakta den i styrelsen som ansvarar för Medlemssektionen!

MEDLEMSKAP

ÅRSMEDLEM

Spela varje dag som banan är öppen.

Valet för dig som kommer att spela minst 20 rundor. Som årsmedlem med spelrätt har du dessutom tillgång till alla gkplusbanor.

VARDAGSMEDLEM

Ett bra val för dig som är ledig vardagar.

Om du någon gång vill spela en Helgdag betalar du samma greenfee eller tävlingsgreenfee som våra gäster.

GREENFEEMEDLEM

Ett aktivt medlemskap.

du registreras i GIT och får spela var som helst när du har lust och tid MOT GREENFEE. Avgiften inkluderar tvÅ fria rundor på friiberghs.

SPELRÄTTER 2019

SPELRÄTTER

Eftersom spelrätter fortfarande används vid definition av "fullvärdig medlem", beslutade vårmötet 2017 att införa realvärde på våra spelrätter. Samtidigt konverterades klubbens familjespelrätter till enskilda spelrätter.

Priset för en spelrätt idag är 1.000 kronor (Priset fastställs av klubbens höstmöte)

Spelrättsmedlem kan sälja sin spelrätt till ny medlem. Kravet är dock att försäljningen ska godkännas och föras in i spelrättsboken av ansvarig klubbchef.

För medlem (fr 22 år) som inte har spelrätt, tillkommer 500 kr på spelavgiften.

För att stimulera fler juniorer att spela golf och samtidigt underlätta för den tidigare väldigt dyra övergången till senior vid 22 års ålder, har vi infört U-spelrätter för ungdomar 16-21 år.

Priset för en u-spelrätt är 500 kronor.

Junior, som under ett spelår fyller 16 år, och som fram tills dess varit medlem (enskild eller i familj) under minst två spelår, erhåller en U-spelrätt utan kostnad. För att få köpa en U-spelrätt (spelår då junior fyller 17-21 år),

krävs att junioren har varit medlem under minst två hela spelår före det år som köpet genomförs.

Ägare av U-spelrätt har vid 22 års ålder rätt att byta denna mot en Spelrätt (oavsett realvärde)!

U-SPELRÄTTER