RESTAURANG - Viggo Erazo

Viggo har varit klubbens restauratör i flera år och är en viktig del av Friiberghs GK.
Hans mat är vida känd, kanske främst hans club sandwich, och när han vågat sig på att ändra menyn har det blivit vilda protester.
Hos Viggo finns det nåt för alla och dagens lunch serveras alla dagar Maj - Sept.

SHOP - Jarlstedtsbolaget

Shopen på Friiberghs GK är en del av Jarlstedtsbolaget som drivs av Linda Jarl & Göran Handstedt

Linda finns även i receptionen vissa dagar och har varit medlem i klubben sen hon började spela golf i början av nittitalet.
Förutom shopägare är Linda & Göran sponsorer på hål 13, leverantörer av kläder till banpersonalen och driver en yrkesbutik med golfavdelning inne i Enköping.

I shopen hittar ni bollar, kläder, skor och tillbehör från flera kända märken som Titleist, Footjoy, Puma, Dailys, Wilson, Ivanhoe och Func Factory. Dom säljer dessutom unika t-shirtar och tröjor med golfinspirerande tryck för vuxna och barn. Ni hittar delar av sortimentet i deras fysiska butik på nätet - butik.jarlstedts.se

För att veta mer om Linda, Göran & Jarlstedtsbolaget kan du kika in på deras hemsida - Jarlstedts.se