Gäst

GKplus-medlem

Golfhäftet

Alltid 50% på gällande/bokat pris

Fritt spel enligt gällande avtal
225,-/vardag

Golfbilar

Idag har vi sju (7) bilar för uthyrning och vid stor efterfrågan kan vi eventuellt ordna fram ytterligare två bilar. Golfbil måste bokas i förväg för att vi ska kunna garantera tillgången. Vid 36 hål måste golfbilen bokas för två rundor - dock gäller samma pris. Personer med giltiga läkarintyg betalar lägre avgift. Vi är även speciella årskort för medlemmar med läkarintyg.

Golfbil

Golfbil läkarintyg

Golfbil medlem årskort

Hyra golfvagn - 3 hjul

350 kr / 175 kr vid nio hål

175kr / 90 kr vid nio hål

3.000 kr för helår

BO & GOLFA

Andra alternativ

Ring kansliet 0171-463012

om du har frågor kring hotell och boende inom några mil från Friiberghs Golfklubb?

HUSBIL & HUSVAGN

Hos oss kan du och dina vänner bo kvar i husbil/husvagn.
Men vi har i dagsläget endast tre elplatser.

Genom åren har vi haft gott om besökare med husvagn/husbil på vår uppställningsplats. En plats med el kostar 150 kr per natt. Då har ni även tillgång till omklädningsrum med dusch, toalett (dygnet runt) och restaurang som oftast håller öppet kl 10.00-19.00.

Kravet för att få ställa upp er husvagn eller husbil hos oss är förstås att ni också spelar en eller flera rundor golf.

Vår reception är under högsäsong öppen 08.00 -  16.30 varje dag.

Där hämtar ni nyckel till el-skåp och betalar.

Boka din plats: 0171-46 30 12

FEM LADDSTATIONER

Under våren 2018 installerade vi fem laddstationer som skänkts till oss av Tesla. Tre av laddarna är anpassade för Tesla-bilar medan övriga två är universal-laddare.

Informera receptionen om att du önskar el-plats när du bokar din golfrunda.

Pris: 30 kr

Gruppbokningar

Vi tar emot gruppbokningar från privatpersoner på minst 12 deltagare.

Mot extra ersättning (pris/tim för blockad tid) kan vi även arrangera kanonstart samt hjälpa till med tävlingsadministration (50 kr/deltagare).

0171-46 30 12 eller kansli@friiberghsgk.se

Symbol.png

Vill du ha hjälp med priser eller annat roligt till din tävling eller event?

Jarlstedtsbolaget driver shopen på Friiberghs Golfklubb och kan hjälpa dig med profilering samt se till att priserna står klara i shopen när det är dags.

Enkelt och smidigt.

Maila för mer information: goran@jarlstedts.se