Thu, Jul 09 | Friiberghs Golfklubb

Jul 09, 2020, 9:00 AM
Friiberghs Golfklubb, KULLA MYSINGE 1, 749 62 Örsundsbro, Sverige

Om evenemanget

Friibergh Golfklubb bjuder åter igen in till Nationell Damdag! Spela golf och få en naturupplevelse vid Mälaren, möt den unika tystnaden och njut av den vackra banan.

Ta med en väninna och ni kommer att få en härlig golfdag. Tävlingsform: Vi spelar Fyrboll-Bästboll i 2 klasser.

Klassindelningen sker utifrån antalet anmälda par så att det blir lika antal deltagare i varje klass. Tävlingen kräver EGA Exakt Tävlingshandicap av båda spelarna. Prisutdelning sker efter varje klass. För att få pris måste minst en lagmedlem närvara vid prisutdelningen. Även utlottning av priser från inlämnade scorekort Åldersgräns: Damer födda 2002 eller tidigare, från 18 år.

Anmälan: Anmälan sker parvis via www.golf.se

Avgifter: Startavgift 100 kronor/person + 200 kr i tävlingsgreenfee, betalas vid start.

Välkommen till en härlig Damdag på Friibergh!

Registrering är stängd

Dela detta evenemang