Banan

Slopetabeller

Hösten 2017 gjordes några smärre justeringar av banans slopa

och index ändrades. I vårt framtidsarbete Vision2020 finns en del

planer på förändringar som gör att vi planerar

för en ny revision till 2021

SKICKA
FÖRFRÅGAN

BANPERSONAL

Greenkeeper

Olle Wallin

Klubbens förste greenkeeper återvände till klubbens som pensionär efter ett flertal år som greenkeeper på Köpings GK. Olle fanns med i klubben redan från början och var greenkeeper hos oss redan från starten och fram till mitten av 2000-talet. Han är också en av klubbens två hedersledamöter och har betytt väldigt mycket för klubben, inte minst under de två senaste åren då han ställt upp för sin gamla klubb. Olle har inte långt till jobbet. Han bor i Kulla.

Om du har några frågor eller funderingar kring banan kan du maila Olle på greenkeeper@friiberghsgk.se

Banarbetare

Filip Karlsson

En bygdens son. Efter sin säsong som lagspelare i Köpings Elitlag i bordtennis, har Filip bestämt sig för att studera juridik eller ekonomi till hösten istället för att satsa vidare som Greenkeeper. Han jobbade som banarbetare hos oss även sommaren 2018. Filip bor på landsbygden utanför Örsundsbro.

Banarbetare Mekaniker

Anders Wallin

Anders Wallin, från Stjärnholm i Kulla, har arbetat som banarbetare under några år. Han har ett förflutet som storbonde och därmed kunnig med motorer och mekanik, varför han fr o m sommaren 2017 tog på sig ett särskilt ansvar klubbens maskinpark.

Banarbetare

Ideell arbetskraft

För att kunna hålla en acceptabel till bra prestanda på golfbanan krävs i snitt minst 100 timmars arbete varje vecka. För att klara detta har vi förmånen att ha sju personer som ideellt utan lön varje vecka arbetar enligt schemalagd planering med att klippning och skötsel. Dessa är Yvonne och Bosse Engman, Malou och Leif Ahlström, Joacim Björklund, Anders Jonstam och Gull-Britt Gidlöf. Respekt!

HÅLSPONSORER